Info@clearconscience.nl  
KVK 24422752
Welkom op mijn gedeelte van de website. Ik nodig je graag uit om mij iets beter te leren kennen. Zoals je al hebt kunnen lezen, is mijn naam Petra en ben ik getrouwd met Danny. Samen hebben wij 3 kinderen waarvan er nog 2 fysiek aanwezig zijn: onze zoons Bas (2003) en Max (2006). Zelf ben ik geboren in 1965 onder het sterrenbeeld leeuw.
Zolang ik mij kan herinneren heb ik waarnemingen die ik probeer om te zetten in begrijpelijke mensentaal, en dat valt niet altijd mee.

Op mijn levenspad ben ik, net als jij, tegen stukken aangelopen om verder te groeien, ook al zag ik dat toen nog niet zo. De stukken waar ik onder andere mee gestoeid heb zijn:
Beperkingen op het lichamelijke vlak door een ziekte, zowel op jonge leeftijd als later.
De emoties die deze lichamelijke beperkingen met zich meebrachten.
Het verliezen van 2 van mijn 4 kinderen.
Het schenden van mijn vertrouwen op relatie gebied
Moeizame relatie met mijn werkgever

Dus door mijn leven heen ben ik vele emoties tegengekomen, net als jij!!
Het is - in mijn beleving - niet nodig om dezelfde situatie te ondergaan om de emotie van iemand anders te begrijpen en te voelen en daarom bied ik aan om tijdelijk even mee te lopen op jouw levenspad. Met Clear Conscience probeer ik mensen met een andere blik naar alle mogelijke situaties te laten kijken.

Zelf heb ik een aantal mooie cursussen en workshops gedaan zoals:
*Opleidingsweek tot Lichtwerker   *Magnetiseren,
*Shambhalla 1 & 2  *Samenwerken met Engelen 1 & 2

Naast deze bijzondere ervaringen, was het ontvangen van de Transformatiebrug in 2008 een belangrijke mijlpaal op mijn pad.
Volgende.
Startpagina.