Info@clearconscience.nl  
KVK 24422752
Kinderen.
Startpagina.
Dieren.
Reiki.
Wat is Reiki.
Is dit uw kind?.
<<  Dieren.
Wat is Reiki  >>.

 

Wat is Reiki?

 

Reiki betekent universele levensenergie. Universele levensenergie is doordrenkt in al het leven hier op aarde: het is de energie die wij dagelijks nodig hebben om te leven, om ons lichaam gezond te houden en om onze geest en ons gevoelsleven te ontwikkelen. Reiki kan omschreven worden als liefdevolle aanraking. Het is een eenvoudige en effectieve behandelmethode waarin door middel van handoplegging wordt gewerkt. Reiki energie werkt altijd, ook wanneer je er niet in gelooft of het niet begrijpt.

Ik geef Reiki volgens de traditionele Usui methode. Dr. Mikao Usui is degene die eind 19e eeuw de Reiki methode heeft herontdekt en verder tot ontwikkeling gebracht.

 

Wie kan Reiki geven?

Door middel van een aantal afstemmingen, kan iedereen blijvend de mogelijkheid krijgen om deze energie op te nemen en via de handen door te geven aan een andere persoon, of zelfs aan dieren en planten. Deze afstemmingen worden tijdens een cursus door een Reiki Master gegeven.

 

Wat kan Reiki voor uitwerkingen hebben?

Reiki versterkt de creativiteit en verruimt het bewustzijn, waardoor je zekerder in het leven komt te staan. Reiki geneest niet, maar zet het lichaam aan tot zelfgenezing. Bovendien helpt Reiki bij het loslaten van emotionele problemen en leer je beter luisteren naar je intuļtie.

 

Reiki is geen vervanger van een arts, maar wel een aanvulling hierop.

Dus raadpleeg altijd een arts bij klachten.